Villa Poseidon

villaposeidon

Paikka jossa saaristo, meri ja unelmat kohtaavat!

Täyden palvelun majoitus ja elämyskohde ryhmille ja yrityksille.

Villa Poseidon sijaitsee Luvialla, kauniin Selkämeren kansallispuiston välittömässä läheisyydessä, Ryöväskerin saaressa. Paikka toimi aikoinaan Pirskerin merivartioasemana, nykyään idyllisenä matkailukohteena ryhmille ja yrityksille. Upea Villa Poseidon -elämys alkaa jo merimatkasta kohteeseen.

Meillä vietät niin kokoukset, koulutukset, virkistystilaisuudet, merkkipäivät kuin suuremmatkin juhlat viihtyisissä ja monipuolisissa tiloissa. Villa Poseidonin perinteisellä savusaunalla vietät taatusti tunnelmallisen illan. Rakennamme myös yhdessä asiakkaidemme kanssa niin pienemmistä kuin isommistakin tapahtumista upean kokonaisuuden.

Nauti kattavista saaristolaispöydän herkuista, pöytiin tarjoiltavasta illallisesta tai makkaran paistosta tunnelmallisella iltanuotiolla. Keittiömestarimme suunnittelee kanssanne juuri teille sopivan ruokaelämyksen 20 vuoden kokemuksella! Villa Poseidon tarjoaa asiakkailleen erilaisia aktiviteetteja tapahtumien yhteyteen. Koe merimelontaa, kalastusta, jousiammuntaa tai vaikka koko saaren halkovan luontopolun. Kysy myös muista aktiviteeteista.

Järjestämme myös teemallisia saaristoristeilyjä lähialueelle.

Tutustu tarkemmin palveluihin villaposeidon.fi

Kristian Harinen
045 131 7133

Sähköposti
info@villaposeidon.fi

Ninja Harinen
050 567 1810

Verkkosivusto
villaposeidon.fi