Laitakarin Merihelmi

Anna auringon lämmittää ja veden virkistää – tule viettämään rentouttava päivä Merihelmen uimarannalle

Laitakarin Merihelmessä pääset nauttimaan kuumista löylyistä ja meressä uimisesta vuoden ympäri. Talvisin paikka on talviuimareiden suuressa suosiossa ja kesäisin Merihelmi muuttuu auringonpalvojien ja lapsiperheiden paratiisiksi.
Suurelle aurinkoterassille mahtuu isompikin porukka nauttimaan Merihelmen antimista ja ihastumaan merellisiin maisemiin.

Merihelmi goes wellness – kesällä järjestetään erilaisia kuntoilutempauksia ja terassijumppia, pysy kuulolla ja seuraa meitä somessa! Meiltä voit myös vuokrata kajakkeja ja yksityistilaisuuksiin vesijettejä.

Merihelmi goes private – Merihelmessä järjestät ikimuistoiset saunaillat, työporukan hyvinvointipäivät, synttärit, pikkujoulut – you name it.
Meiltä löytyy mukavasti sisustettu takallinen juhlatila n. 30 hengelle, sauna 15 hengelle, savusauna ja iso paljuallas. Ja tietysti laiturilta voit heittää volttia mereen tai kirmata veteen suoraan hiekkarannalta. Maukkaat tarjoilut suunnittelemme yksilöllisesti jokaiseen tilaukseen ja käytämme lähialueen tuottajien tuotteita aina kun mahdollista.

Merihelmi goes sauna for sailors & skippers – Laitakarin palvelut veneilijöille lisääntyvät juhannuksena 2021, kun Merihelmen uudet, hienot saunatilat vierasveneilijöille valmistuvat.

Laitakarin vierassatama kaudella 2024:

Satamamaksu 25 € / vrk. Satamamaksu sisältää saunan ja sähkön. Vierasatamassa on myös wc.

Merihelmessä on mahdollisuus myös pyykin pesuun. Laitakarin sataman palveluihin kuuluu mahdollisuus septin ja pilssin tyhjentämiseen.

Tervetuloa viihtymään!

Toukokuussa 2024 eletään vielä ‘talviuintikautta’ ja Merihelmi ja Merihelmen sauna on auki seuraavasti:
Keskiviikko 15 – 21
Sunnuntai 13 – 21*

 

*Muutokset aikatauluihin mahdollisia.