Kaljaasi Ihana

Ihana_logo

Vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla

Tule, näe, haista ja koe joka aistilla vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla, kaljaasi Ihanalla!

Purjehduspäivä keskellä hektistä työviikkoa tai viikon päätteeksi on elämys, joka virkistää. Rento ja reipas merimiesmeininki tempaisee mukaansa ja irrottaa arjesta. Köysien irrotessa laiturista jää rannalle kiire, murheet, puhelimet ja sähköpostit.

Purjehduksen aikana olet osa miehistöä ja pääset nostamaan ja laskemaan purjeita Ihanan koulutetun miehistön opastuksella. Laivalla vedetään konkreettisesti yhtä köyttä. Mahdollisuus on myös ohjata alusta kapteenin valvovan silmän alla ja rohkeimmat pukevat kiipeilyvaljaat päällensä ja kiipeävät Ihanan mastoon ihailemaan Selkämeren kaunista saaristoa 23 metrin korkeudesta laivan lipuessa hiljaa kohti määränpäätään… Tai nautit kannella raikkaasta merituulesta ja kiireettömyydestä.

Purjehduksen kruunaa maukas lohikeitto tai saariston herkuista notkuva kalapainotteinen noutopöytä.

Yleisöpurjehdukselle voit osallistua  yksin, kaksin tai ryhmässä. Voit halutessasi myös vuokrata koko laivan omaa tilaisuuttasi varten. Meillä on järjestetty lukuisat onnistuneet merkkipäivät, häät, tyky-päivät, polttarit, firmojen ja yhdistysten kesäpäivät. Kerää ryhmäsi kasaan ja lähtekää rennon reippaalle merihenkiselle matkalle Selkämeren kauniiseen saaristoon.

Ihana purjehtii Luvialla luonnonkauniin Selkämeren kansallispuiston alueella toukokuusta lokakuuhun. Runsas linnusto tarjoaa nähtävää ja hyvällä onnella aaltojen välistä saattaa erottaa hylkeen pään.

Ihanan kotisivuilta ihana.fi löytyvän verkkokaupan kautta pääset tutustumaan varattaviin purjehdusvaihtoehtoihin.

Puhelin
0440 580 600

Verkkosivusto
ihana.fi

Sähköposti
kaljaasi@ihana.fi